Saps que amb el Passaport Cultural pots gaudir d'avantatges exclusius?

T'expliquem com fer-ho:

  • 1 Compra'l
  • 2 Registra't
  • 3 Gaudeix

Què és el Passaport Cultural?

El Culturista i Me&Mine s'han unit per editar el primer Passaport Cultural, un llibret d'activitats il·lustrat per la Joana Casals on els petits culturetes podran enregistrar les seves experiències culturals en totes les seves disciplines: circ, dansa, teatre, música, cinema, pintura, escultura, literatura...

Com s'enregistren les experiències?

El Passaport Cultural t'ho posa fàcil, ja que és un dietari de propostes relacionades amb les arts escèniques i la música; una petita guia per gaudir de museus i galeries i per afrontar una obra d'art; una secció especial per al cinema; un apartat per recordar i anotar tots els tallers culturals; pàgines per elaborar la pròpia hemeroteca literària, discogràfica i filmogràfica; un petit apèndix de vocabulari cultural per investigar, i idees per explorar el món cultural. Amb tot això aconseguim estimular la curiositat i la relació amb la cultura dels més petits de la casa.

Avantatges exclusius!

A més, tots els que tinguin el Passaport Cultural podran accedir a avantatges exclusius en format de descomptes o invitacions. Només cal enregistrar-se en aquesta web donant el teu mail i el número del teu passaport. Aleshores, a la secció d'activitats podràs veure els avantatges que hem preparat per a tota la família.